204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» Підготовка здійснюється за денною та заочною формами. спеціальності 204 «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Підготовка здійснюється за денною та заочною формами навчання. Навчання за ступенями вищої освіти


204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Бакалавр, 2017) галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" Кафедра:Технології виробництва продукції тваринництва. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Бакалавр, 2018) галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" Кафедра:Технології виробництва продукції тваринництва.


і переробки продукції тваринництва» на базі проекту стандарту, розробленого науково-методичною підкомісією сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Пелих Віктор Григорович, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НААН України, завідувач кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.


204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Осінній Семестр. Весняний Семестр.


Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціалізацією (зазначити назву спеціалізації за наявності) Ступінь вищої освіти – Бакалавр Спеціальність – 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Спеціалізація – (зазначити назву спеціалізації за наявності) Освітня програма – (зазначити назву освітньої програми) Об’єкт вивчення – виробництво та переробка тваринницької продукції на підприємствах різних форм власності Цілі навчання – формування фахівців, здатних розв’язувати складні спеціалізовані задачі та.


204 ВИРОБНИЦТВО І ПЕРЕРОБКА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Спеціальність 204 «Виробництво і переробка продукції тваринництва»: освітня програма: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) запрошує на навчання випускників загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, технікумів, коледжів. Факультет здійснює підготовку фахівців за ступенем вищої освіти “Бакалавр” спеціальності “Техн.


Галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство» Спеціальністю 204: “ Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ”. Успіхи людства не малі - безліч наук, країн, речей. Та все, що є в нас на столі. Головна мета навчання – підготовка висококваліфікованих фахівців-технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва. У процесі навчання формуються навички та здібності студента з фізіології, генетики, відтворення, розведення та годівлі сільськогосподарських тварин.


Характеристика тваринницької галузі. Вдосконалення технології виробництва молока та стану відтворення поголів я. Вплив якості годівлі на заплідненість отелення та розвиток плода. Визначення ефективності організації штучного осіменіння корів і телиць. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. [ виправити ] текст може містити помилки, будь ласка перевіряйте перш ніж використовувати. скачати.


Технологія виробництва продукції вівчарства, козівництва і конярства, 68 в/к Технологія виробництва продукції вівчарства, козівництва і конярства, 68 в/к. Правознавство, 18а в/к Мікробіологія (Лекція), ауд. 10 в/к (Супрович Т.М.) Технологія виробництва свинини та бджільництва, 64 в/к Технологія виробництва свинини та бджільництва, 64 в/к Технологія виробництва свинини та бджільництва, 64 в/к Мікробіологія (Лекція), ауд. Технологія виробництва харчових продуктів первинної обробки молока та переробки туш тварин, 66 в/к. Технологія виробництва харчових продуктів первинної обробки молока та переробки туш тварин, 66 в/к.


204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Освітні ступені: «Бакалавр» – кваліфікація «Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва», термін навчання – 3 роки 10 місяців; «Магістр» – кваліфікація «Магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва», термін навчання – 1 рік 4 місяці. Конкурсні предмети (сертифікати ЗНО): Перший предмет – українська мова


Тема работы: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва по предмету Ботаника и сельское хозяйство. Размер: 149.20 КБ. Содержит 123125 знаков, 27 таблиц и 0 изображений.Міністерство аграрної політики України .Харківська державна зооветеринарна академія .Технологічний факультет .Спеціальність 6.090102 Технологія виробництва і. 3.2 Характеристика тваринницької галузі. 3.3 Вдосконалення технології виробництва молока та стану відтворення поголів’я ВРХ. 3.3.1 Вплив якості годівлі на заплідненість, отелення та розвиток плода. 3.3.2 Вплив віку осіменіння на продуктивність телиць. 3.4 Визначення ефективності різних форм організації штучного осіменіння корів і телиць.


Факультет здійснює підготовку фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” та “Магістр ” за спеціальністю “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. Термін навчання підготовки бакалаврів за денною формою на базі загальної середньої освіти складає 4 роки, за заочною – 5 років. Для осіб, які мають освітній ступінь молодшого спеціаліста розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном. Термін навчання за денною та заочною формами за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітній ступінь бакалавра, складає 1,5 роки. Освітньо-профес.


та переробки продукції тваринництва”. (за ОПП “Виробництво і переробка. продукції тваринництва”). в аграрних вищих навчальних закладах. Київ. Метою навчальної дисципліни “Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії” є підготовка фахівців, здатних виготовляти високоякісну продукцію згідно з опанованими сучасними технологіями, аналізувати виробничі ситуації, приймати оптимальні рішення щодо виконання технологічних процесів і розроблення складу і технологій виготовлення конкурентоспроможних м’ясних продуктів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

решебник navigate coursebook

географическая среда и природные ресурсы тест

збірник задач з фізики 10 клас божинова карпухіна хардіков