технологія виробництва і переробки продукції тваринництва реферат

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва реферат


Характеристика тваринницької галузі. Вдосконалення технології виробництва молока та стану відтворення поголів’я. Вплив якості годівлі на заплідненість, отелення та розвиток плода. Визначення ефективності організації штучного осіменіння корів і телиць. Название: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Раздел: Рефераты по ботанике и сельскому хозяйству Тип: дипломная работа Добавлен 22:50:46 13 ноября 2010 Похожие работы Просмотров: 3098 Комментариев: 15 Оценило: 4 человек Средний балл: 5 Оценка: неизвестно Скачать. Міністерство аграрної політики України. Харківська державна зооветеринарна академія. Технологічний факультет.


Скачать реферат / курсовую на тему Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 2016-2017. Характеристика тваринницької галузі. Вдосконалення технології виробництва молока та стану відтворення поголів’я. Вплив якості годівлі на заплідненість, отелення та розвиток плода. Визначення ефективності організації штучного осіменіння корів і телиць.


Реферат Технологія виробництва и переробки продукції тваринництва. Страница 1 из 5 | Следующая страница. >Міністерствоаграрної політики України. 6)профілактикавиникненнястресу укорів йтелиць. >Під годинувивченнястресу усільськогосподарськихтварин бувпідміченацікаваособливість:тварининавіть одного видумаютьрізнусприятливість достресу, узв’язку ізчим їхніділять настрес-стійких тастрес-чутливих, котрінеоднаковореагують однієї і того жстрес-факторунавколишньогосередовища.


Реферат Технологія виробництва и переробки продукції тваринництва. Категория: Ботаника и сельское хоз-во. МІНІСТЕРСТВО аграрної політики України. Харківська державна зооветеринарна академія. Технологічний факультет. спеціальність 6.090102 - Технологіявиробництва и переробки. продукції тваринництва. Інтенсіфікація тваринництва та підвіщенняпродуктівності тварин - Основні напрямки розвітку сільського господарстваКраїни - Дуже підвіщують практичне значення науки. Дослідження та розробкаприкладного характеру ефектівні Ліше у тому випадка, ЯКЩО смороду опіраються надані фундаментальних наук, розвиваються у тісному зв'язку [7].


Узнать цену реферата по вашей теме. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Нова технологія утримання тварин у промислових комплексахпривела до появи раніше рідких у ветеринарній практиці захворювань (кетоз,остеодистрофія, гіперкератоз рубця, виразка шлунка і кишечнику, гострий розладтравлення, інфаркт міокарда й ін.). Цілорічне стійлове утримання, гіподинамія,функціональна перевтома, однотипна годівля (концентрати, гранули, силос) стаютьстресовими факторами, що привертають, а в багатьох випадках і визначаютьпорушення обміну речовин, захворювання тварин [28].


Інноваційні технології вироб-ництва і переробки продукції. Тваринництва. Методичні вказівки до самостійної роботи аспірантів галузі знань: 20 «Аграрні науки та про-довольство» спеціальності: 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» ступеня вищої освіти: доктор філософії (PhD). Одесса – 2020. Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тварин-ництва: Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів тре-тього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філосо-фії (PhD) спеціальностей 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринниц.


Скачать курсовая по всему другому: Технологія переробки продукції тваринництва в формате rtf, бесплатная работа, Курсовая скачать без регистрации, читать онлайн, отзывы, скачать бесплатно, рефератко. Предмет/Тип: Химия (Реферат). Тема: Особливості технології переробки овочів. Предмет/Тип: Сельское хозяйство (Курсовая работа (т)). Тема: Продукти переробки фруктів і овочів. Предмет/Тип: Товароведение (Реферат). Интересные статьи. Рефераты.


Засуха Ю. В. Технологія виробництва продукції свинарства. Машкін М. І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Технологія переробки молока. Курс лекцій. Питання для самостійної роботи з предмету: Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва. Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва. Навчально-методичний посібник. ІV курс.


Документ из архива "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва", который расположен в категории "дипломные работы". Всё это находится в предмете "ботаника и сельское хоз-во" из раздела "Студенческие работы", которые можно найти в файловом архиве Студент. Не смотря на прямую связь этого архива с Студент, его также можно найти и в других разделах. 3.1 Паспорт господарства. 3.2 Характеристика тваринницької галузі. 3.3 Вдосконалення технології виробництва молока та стану відтворення поголів’я ВРХ. 3.3.1 Вплив якості годівлі на заплідненість, отелення та розвиток плода. 3.3.2 Вплив віку осіменіння на продуктивність телиць.


8.4. Виробництво продукції козівництва. 9. технологія виробництва яєць і м’яса сільськогосподарської птиці. 9.1. Народногосподарське значення, біологічні особливості, стан і перспективи розвитку птахівництва. 9.2. Племінна робота у птахівництві. 9.3. Породи та кроси курей. 9.4. Виробництво харчових яєць. 9.4.1. Комплектування, утримання й годівля батьківського стада. 9.4.2. Інкубація курячих яєць. 10.10. Отримання і переробка молока кобил. 10.11. Відгодівля коней на м’ясо та їх реалізація. 10.12. Кінний спорт. 11. технологія виробництва риби. 11.1. Народногосподарське значення галузі. 11.2. Біологічні особливості та представники сучасної полікультури риб. 11.3. Ставові рибницькі господарства.


На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» Підготовка здійснюється за денною та заочною формами. спеціальності 204 «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Підготовка здійснюється за денною та заочною формами навчання. Навчання за ступенями вищої освіти


Тваринництво – галузь сільського господарства, яка забезпечує людство цінними продуктами харчування, а легку і харчову промисловість – сировиною, дає органічне добриво. Біотехнології - використання живих організмів і біологічних процесів у виробництві. З розвитком біотехнології пов'язують вирішення глобальних проблем людства — ліквідацію нестачі продовольства, енергії, мінеральних ресурсів, поліпшення стану охорони здоров'я і якості навколишнього середовища. 9. Словник: Тваринництво Біотехнології. 10. Галузі тваринництва: Скотарство бджільництво свинарство рибництво вівчарство конярс.


Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Дисципліна: «Технологія виробництва молока і молочних продуктів. 1) Активна кислотність – рівень концентрації іонів водню, що характеризує ступінь інтенсивності біоклітинних процесів. 2) Ареометр – прилад для визначення густини молока.


- 5.09010201 «Виробництво і переробка продукції тваринництва» (кваліфікація – технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва). - 5.09020101 «Рибництво та аквакультура» (кваліфікація – технік-рибовод). Об'єктами виробничої технологічної та переддипломної практик для студентів є кращі тваринницькі та рибоводні господарства і переробні підприємства Київської, Житомирської, Хмельницької областей, які за об'ємом і змістом робіт задовольняють потреби програми практики. У вільний від занять час студенти мають змогу займатися у гуртках художньої самодіяльності: ансамблі української та естрадної пісні, танцювальних гуртках.


Кваліфікаційна характеристика працівника на посаду Технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва, завдання, обов. Забезпечує підвищення ефективності та рентабельності виробництва тваринницької продукції у сільськогосподарських підприємствах різних форм власності. Упроваджує енерго- та ресурсозберігаючі технології, сприяє зростанню продуктивності сільськогосподарських тварин методом сучасної селекції і біотехнології, створює біологічно та господарсько обґрунтовані умови експлуатації тварин: повноцінну годівлю, програмований рівень вирощування молодняку, сучасні технології, оптимальний мікроклімат.


спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». комбінованих продуктів та продуктів переробки додаткової тваринницької сировини на основі нормативних документів, застосовуючи обчислювальну техніку та існуючі методики; · оптимізувати технологічний процес виробництва м'ясних і молочних продуктів шляхом використання допоміжної сировини та інноваційних технологічних прийомів на основі біохімічних і технологічних процесів, що відбуваються при виробництві м’ясопродуктів і молокопродуктів; · розраховувати технологічний процес виробництва комбінованих та функціональних м’ясних і молочних продуктів при використанні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

решебник navigate coursebook

географическая среда и природные ресурсы тест

збірник задач з фізики 10 клас божинова карпухіна хардіков